Autoschadeherstel

U heeft autoschade. Dat is vervelend en komt nooit gelegen. Gelukkig is een schade zo weer perfect hersteld bij Sloot Auto Groep in Zundert. U kunt bij ons terecht voor reparatie van particuliere en verzekeringsherstellingen. Door onze jarenlange kennis met premium en exclusieve auto's, het werken met kwaliteitsproducten is uw auto bij ons in goede handen. Onze locatie is ingericht op het ontvangen van prachtige auto's en dat maakt dat u uw auto met een goed gevoel achter kunt laten.

Wij zijn een zelfstandig bedrijf en aan niemand gebonden. Als "vrije reparateur"  en Bovag aangesloten hersteller mogen we uw auto altijd repareren.

Ga voor kwaliteit en service en durf voor Sloot Auto Groep te kiezen. Wij kunnen u daarbij helpen en het complete traject begeleiden.

Schade voor eigen rekening?  Om tot een budgetvriendelijke reparatie te kunnen komen herstellen wij ook veel met zogenaamde GROENE onderdelen. Dus : Milieu-, kwaliteit- en prijsbewust.

Op al onze reparaties zijn de Bovag en Erkend duurzaam voorwaarden van toepassing:

Kwaliteit en vakkundig schadeherstel.

4 jaar garantie.

Juiste prijs.

Goed geschoold personeel.

Vervangend vervoer gratis bij verzekeringsschade.

Haal en breng service met onze eigen vrachtwagen 24/7.

Milieuvriendelijk.

Zeer goede schadehersteller

Elke keer netjes te woord gestaan. Vooraf overleg over de werkzaamheden en de verwachten kosten. Indien de kosten afwijken word dit duidelijk en vooraf gecommuniceerd. Gemaakte afspraken worden altijd netjes nagekomen. Zeer service-gericht! Eerlijke en harde werkende mensen, die de klant en hen auto centraal hebben staan, wat mij betreft een topbedrijf!

Fam. van Aert

Uitstekende Service!

Uitstekende service! Auto is daar geweest voor Modesta coatings en ook setjes velgen laten coaten met Modesta. Ook voor spuitwerk de auto daar laten doen en keurig werk afgeleverd. Zeer klantvriendelijke medewerkers.

Brian Bloemenveld